مقالات عمل بینی

عوارض عمل بینی عروسکی یا فانتزی چیست؟

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

عمل بینی عروسکی یا فانتزی

عمل زیبایی بینی یکی از عمل های زیبایی است که امروزه محبوبیت و رواج زیادی به خصوص بین خانم ها پیدا کرده است. ایران از جمله کشورهایی است که جراحی زیبایی بینی آمار بالایی را به خود اختصاص می دهد. افزایش روز افزون تعداد جراحی بینی را از دو منظر می توان تحلیل کرد:

اولا، وقتی تعداد متقاضیان عمل بینی بالا رود، مهارت جراحان نیز به طبع آن افزایش می‌یابد.

دوما، افزایش تقاضا برای عمل های بینی باعث جذب پزشکان کم تجربه و با قیمت های پایین به این جراحی شده و نتیجه های نامطلوب عمل های بینی رقم زده می شود. در این بین ممکن است افرادی که از بینی مناسبی برخوردار هستند نیز برای جراحی بینی اقدام کنند.

عمل بینی عروسکی یا فانتزی

هدف اصلی عمل بینی عروسکی چیست؟

مهمترین هدف جراحی بینی بهبود عملکرد بینی، ایجاد تناسب با سایر اجزای صورت و به وجود آمدن ظاهری زیبا و متناسب است. بنابراین فردی که قصد انجام عمل زیبایی بینی را دارد، باید حداقل یکی از این مشکلات را داشته باشد. امروزه مشاهده می کنیم افراد بدون اینکه هیچ یک از مشکلات ذکر شده را داشته باشند، اقدام به عمل زیبایی بینی می کنند. جراحی بینی عروسکی در حدود 60 سال پیش بین جوامع غربی طرفداران زیادی داشت. البته این تمایل کوتاه مدت بود و امروزه درخواست جراحی بینی عروسکی یا عمل بینی فانتزی بین آنها کاهش زیادی پیدا کرده است. امروزه بسیاری از افراد در جامعه ما به سمت جراحی زیبایی بینی و به خصوص عروسکی گرایش پیدا کرده اند. بهترین نتیجه عمل زیبایی بینی زمانی حاصل می شود که انتخاب نوع بینی و روش جراحی (جراحی بینی باز و جراحی بینی بسته) بر اساس ویژگی های آناتومیکی چهره و متناسب با سایر اجزای صورت باشد. قصد نداریم به طور کامل عمل بینی عروسکی را نفی کنیم بلکه هدف آشنایی بیشتر متقاضیان این عمل با عوارض و مشکلات احتمالی آن و کمک به تصمیم گیری بهتر می باشد.

کوچک شدن بینی در اثر جراحی بینی عروسکی چه مشکلاتی به همراه دارد؟

اگر عمل بینی باعث کوچک شدن بیش از اندازه بینی شود، در نتیجه کوچک و تنگ شدن مجاری تنفسی، احتمال تنگی و سختی تنفس در فرد بیشتر می شود. بینی در تامین اکسیژن بدن و همچنین در پروسه تنفس نقش کلیدی داشته و بروز مشکل در آن ممکن است به دیگر اعضای بدن آسیب برساند.

با افزایش سن، قابلیت الاستیسیته پوست کاهش می یابد. در چنین حالتی نوک بینی عروسکی حالت ارتجاعی خود را از دست داده و حالت افتاده پیدا می کند.

از عوارض دیگر عمل بینی عروسکی، کوچک شدن بیش از حد بینی است و بعد ها در صورت نیاز به عمل مجدد زیبایی یا درمانی، امکان مانور جراحی وجود نخواهد داشت.

عوارض عمل جراحی بینی عروسکی چیست؟

عمل جراحی بینی عروسکی عوارض شدیدی را داراست که ما در ادامه برخی از عوارض مهم این جراحی را برای شما شرح می دهیم.

  • عوارض تنفسی؛ که شایع ترین عوارض آن می باشد.
  • چسبندگی داخلی بینی؛ این نوع عارضه یکی از بد ترین عوارض جراحی است که برطرف کردن آن بسیار مشکل است.
  • سوراخ سپتوم یا تیغه میانی بینی
  • نکروز بافت پوستی
  • تغییر و دفرمیتی در ظاهر بینی (به خصوص در سنین بالاتر)

عمل ترمیمی بینی عروسکی

افرادی که عمل بینی عروسکی انجام داده اند، برای انجام عمل ترمیمی با مشکل مواجه می شوند. چرا که برای رسیدن به ظرافت و قوس زیاد این نوع بینی، بسیاری از ساختارهای داخلی آن حذف و دستکاری می شود. بنابراین برای عمل ترمیمی بینی عروسکی باید از ناحیه های دیگر بدن غضروف برداشته شده و با کمک آنها ساختار بینی را بازسازی کرد. این غضروف ها معمولا از گوش، غلاف گیجگاهی و دنده های خود فرد به دست می آید.

بهترین دکتر بینی عروسکی

پیشگیری از عوارض عمل بینی عروسکی

یکی از اصلی ترین راه ها برای کاهش تبعات و عوارض عمل بینی فانتزی، مراجعه به بهترین جراح بینی فانتزی است. در درجه اول باید دقت داشت که آیا این مدل بینی با ویژگی های آناتومیکی چهره فرد سازگاری دارد یا خیر. جراح در جلسه مشاوره عمل بینی به این نکته توجه ویژه ای داشته و انتظارات فرد را تا حد ممکن تعدیل می کند. بهترین دکتر عمل بینی عروسکی همواره سعی در رسیدن به بهترین نتیجه از عمل بینی دارد و در صورتی که احتمال بروز مشکل یا نتایج نامناسب وجود داشته باشد این مسئله را با فرد در میان می گذارد. عمل بینی فانتزی یا عروسکی از حساسیت بالایی برخوردار بوده و باید حتما به جراح بینی مناسب و ماهر مراجعه شود.


به این محتوا رای دهید..

۱۴
۰
( امتیاز : ۱۰۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000