دوران نقاهت عمل بینی چقدر است؟

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

عمل بینی یک جراحی زیبایی است که با تهاجم بالایی انجام شود. این تهاجم در روش های باز و بسته وجود دارد. این موضوع باعث می شود که دوره نقاهت این عمل مقداری بالا باشد. دوره نقاهت عمل بینی به دوره ای گفته می شود که فرد در شرایط عادی نبوده و جراحات او هنوز بهبود نیافته اند. در این دوره باید اقداماتی انجام شوند تا مشکلی برای بیمار به وجود نیاید. در این قسمت به دوره نقاهت این عمل و اقداماتی که در آن باید صورت گیرند می پردازیم.

دوران نقاهت عمل بینی چقدر است؟

دوران نقاهت رینوپلاستی در همه افراد یکسان نیست. عوامل متعددی هستند که وجود آنها باعث می شود این دوره برای همه افراد یکسان نباشد. عمل بینی به دو روش انجام می شود. دوره نقاهت معمولاً در روش باز بیشتر است و دلیل آن هم جراحات بیشتری است که در حین جراحی ایجاد می شود. این موضوع به میزان تغییراتی که لازم است در حین این جراحی ایجاد شوند بستگی دارد. در برخی از موارد لازم است در همه قسمت ها تغییرات ایجاد شود. در برخی از موارد هم تنها در قسمت نوک بینی تغییرات ایجاد می شوند. قطعاً دوره بهبودی این دو نوع عمل با هم یکسان نیست. یک موضوع دیگر که بر روی مدت زمان این دوره تأثیر می گذارد بدن بیمار است. به این گونه که برخی بدن ها خیلی سریع تر بهبود می یابند. در صورتی که در برخی بدن ها این روند دیرتر سپری می شود. می توان گفت که این دوره بین دو تا چهار هفته است. البته باید بیان کنیم که این دوره به اقدامات خود بیمار هم بستگی دارد. در صورتی که فرد پس از جراحی توصیه های جراح را انجام دهد این مدت زمان کم می شود.

آیا دوره نقاهت بعد از عمل بینی سخت است؟

قطعاً ایجاد تغییرات این چنینی بدون سختی به دست نمی آیند. در چند روز اول مقداری به بیمار فشار وارد می شود. این فشار به دلیل جراحت های ایجاد شده می باشد. در روز های اول این دوره بیمار مقداری درد دارد. این درد در روز های اولی بیشتر است اما با گذشت زمان کم می شود. دارو های مسکن می توانند باعث کاهش این درد شوند. همچنین در روز های اول ممکن است بینی مقداری خونریزی داشته باشد که این موضوع می تواند برای فرد ناخوشایند باشد. همچنین در روز های اول اشتهای فرد تا حد قابل توجهی کاهش می یابد. این موضوع باعث می شود که ویتامین های لازم به او نرسند. همچنین باعث لاغر شدن فرد می شوند. تا چند هفته فرد نمی تواند کار های سنگین انجام دهد. همچنین تا چند روز در داخل بینی تامپون قرار داده می شود. در صورت بزرگ بودن تامپون ها خارج کردن آنها مقداری سخت خواهد بود. از مشکلات دیگر این عمل می توان به ورم، عفونت و کبودی اشاره کرد.

تا چند روز بعد از عمل بینی نمی توان کار کرد؟

معمولاً به افراد توصیه می شود که پس از انجام این عمل دو هفته مرخصی بگیرند. فرد پس از دو الی سه هفته می تواند فعالیت شغلی خود را از سر گیرد. زمانی باید فرد سر کار برگردد که عوارضی اولیه این عمل را نداشته باشد. معمولاً تا دو هفته بعد از این عمل اثری از عوارضی همچون درد و خونریزی وجود ندارند. در صورت رعایت نکردن بیمار ممکن است لازم باشد که دیرتر به سر کار برود. در صورتی که قبل از این مدت زمان فرد به سرکار برود ممکن است مشکلاتی برای او به وجود آیند. در صورتی که فرد شغل سنگینی داشته باشد و در حین انجام آن فشار زیادی به او وارد شود باید از یک ماه بعد از جراحی به سرکار برود. مرخصی دو هفته ای برای شغل هایی می باشد که فرد فعالیت فیزیکی آنچنانی ندارد.

خم شدن بعد از عمل بینی

پس از انجام این عمل بهتر است بیمار خم نشود. خم شدن بعد از رینوپلاستی می تواند مشکلاتی را برای بیمار به وجود آورد. در صورتی که فرد خم شود امکان خونریزی بینی او وجود دارد. همچنین خم شدن بیش از حد باعث می شود فرم بینی تغییر کرده و دچار افتادگی شود. همچنین باعث تشدید تورم می شود. فرد باید سعی داشته باشد تا دو هفته سر خود را بالا نگه دارد. علاوه بر این باید سعی داشته باشد در هنگام خواب سر را بالاتر از دیگر اعضای بدن نگه دارد. برای انجام این کار می تواند از دو بالش استفاده کند. همچنین باید سعی داشته باشد رو به بالا و طاق باز بخوابد. خوابیدن روی پهلو ها هم می تواند چنین مشکلاتی را برای بیمار به وجود آورد. هیچ کس به اندازه خود بیمار در مدت زمان بهبودی تأثیرگذار نیست. جراح کار اصلی خود را در روز عمل انجام می دهد. این بیمار است که باید با رعایت یک سری اصول باعث بهبودی سریع تر خود شود.

چند روز بعد از عمل بینی تامپون برداشته می شود؟

 پس از انجام جراحی بینی لازم است تامپون هایی در ناحیه بینی قرار داده شوند. این تامپون ها باعث می شوند خونریزی در ناحیه بینی کمتر شود. این تامپون ها از جنس گاز استریل بوده و خون را جذب می کنند. در گذشته تامپون ها به مدت 5 تا 6 روز در ناحیه بینی باقی می ماندند. اما امروزه پس از 48 ساعت جدا می شوند. این موضوع باعث می شود که تامپون ها به بینی نچسبیده و خارج کردن آنها دردناک نباشد. همچنین اندازه این تامپون ها امروزه کوچکتر گرفته می شود و این موضوع باعث می شود که فرد در حین جدا کردن آنها دردی را احساس نکند. در برخی موارد به جای تامپون از اسپلینت یا استنت استفاده می شود. این ابزارها را می توان پس از یک هفته خارج کرد. باید توجه داشت که تامپون و اسپلینت حتماً باید توسط خود جراح خارج شوند. در صورتی که لازم باشد پس از خارج کردن تامپون  یک تامپون دیگر به جای آن قرار داده می شود.

چه مدت بعد از عمل بینی باید از چسب استفاده کرد؟

تا چند وقت بعد از انجام جراحی بینی لازم است از چسب استفاده شود. چسب بینی بعد از عمل مزایا و خاصیت های خوبی را به همراه دارد. این چسب باعث کاهش تورم در ناحیه بینی شده و از تشکیل زخم در ناحیه بینی جلوگیری می کند. همچنین باعث می شود که بینی فرم بهتری به خود بگیرد. فرد باید یاد بگیرد که به صورت اصولی از این چسب ها استفاده کند. استفاده اصولی از چسب فشار را به طور یکنواخت در ناحیه بینی پخش می کند. در مورد مدت زمان استفاده از این چسب ها اختلافاتی بین جراحان مختلف وجود دارد. در هفته های اول استفاده از این چسب ها الزامی است. توصیه می شود که افراد حداقل یک ماه این چسب ها را روی بینی داشته باشند. فرد باید هر چند وقت یک بار این چسب ها را در آورده و تعویض کند. فرد باید از چسب های با کیفیت استفاده کند. برای انجام این کار باید از جراح کمک بگیرد.

استفاده از چسب بعد از عمل بینی

چه مدت بعد از عمل بینی گچ برداشته می شود؟

پس از انجام رینوپلاستی بینی گچ گرفته می شود. این کار با استفاده از یک آتل پلاستیکی انجام می شود. این گچ بر روی بینی قرار گرفته و نقش یک محافظ را ایفا می کند. همچنین باعث می شود غضروف و استخوان بینی تا زمان بهبود تکان نخورند. اسپلینت ها معمولاً دارای دو نوع داخلی و خارجی هستند. کاربرد این اسپلینت ها با هم متفاوت است. در عمل زیبایی بینی معمولاً از اسپلینت های خارجی استفاده می شود. تا زمانی که این گچ بر روی بینی قرار دارد فرد نباید با آن بازی کرده و یا سعی در درآوردن آن داشته باشد. همچنین نباید بگذارد که این گچ خیس شود. این آتل ها معمولاً پس از یک هفته جدا می شود. برداشتن اسپلینت های داخلی و خارجی در یک زمان انجام می شود. برای برداشتن این گچ لازم است ابتدا فرد استحمام کند. فرد با خیس کردن گچ باعث شل شدن آن می شود. پس از انجام این کار باید برای جدا کردن گچ به جراح مراجعه کند. برداشتن گچ دردی را به همراه ندارد.

رابطه جنسی بعد از عمل بینی

پس از انجام رینوپلاستی نباید تا چند هفته رابطه جنسی برقرار شود. برقراری رابطه جنسی پس از عمل ممکن است مشکلاتی را برای فرد به وجود آورده و نباید تا چند هفته انجام شود. مدت زمان ممنوعیت رابطه جنسی بینی دو هفته تا یک ماه است. افرادی که دارای بینی های استخوانی هستند می توانند پس از دو هفته رابطه برقرار کنند. اما افرادی که بینی های گوشتی دارند نباید تا یک ماه این کار را انجام دهند. التهاب و ورم بینی های گوشتی مقداری دیرتر بهبود می یابد. در حین برقراری رابطه جنسی سیستم پاراسمپاتیک در بدن فعال می شود. این موضوع باعث می شود در ناحیه صورت تورم به وجود آید و بر روی نوک بینی تأثیر منفی می گذارد. همچنین به دلیل بالا رفتن فشار خون باعث تازه تر شدن زخم ها می شود. به همین دلیل توصیه می شود که تا زمان بهبودی کامل رابطه جنسی بر قرار نشود.

دوره نقاهت عمل بینی استخوانی

 دوره نقاهت جراحی بینی استخوانی بین ده تا بیست روز است. بینی های استخوانی به دلیل این که دارای پوست ظریف تری هستند خیلی زودتر بهبود می یابند. همچنین دارای ورم بعد از عمل کمتری هم خواهند بود. برخی جراحان می گویند که بینی های استخوانی برای عمل گزینه های بهتری هستند. البته این نظرات در گذشته بیشتر به واقعیت نزدیک بود زیرا با تغییراتی که در رینوپلاستی ایجاد شده است افرادی که بینی های گوشتی دارند هم می توانند از این عمل نتایج خوبی را دریافت کنند.

دوره نقاهت بعد از عمل بینی گوشتی

دوره نقاهت عمل بینی گوشتی

دوره نقاهت بینی های گوشتی بعد از عمل مقداری طولانی تر است. این موضوع به دلیل کلفت بودن پوست بینی های گوشتی می باشد. زمان بیشتری لازم است تا این نوع بینی ها بهبود یابند. این بینی ها معمولاً استخوان ضعیفی دارند. به همین دلیل لازم است جراح این استخوان و غضروف را تقویت کند. با انجام این کار ها جراحات حین انجام عمل افزایش می یابند و دوره نقاهت هم بالا می رود. در برخی از موارد ممکن است دوره نقاهت این نوع بینی ها به یک ماه هم برسد. افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند باید بیشتر از دیگر افراد مراقبت های پس از جراحی بینی را جدی بگیرند تا هر چه زودتر بهبود یابند.

دوره نقاهت عمل پولیپ بینی

جراحی پولیپ بینی یک عمل درمانی است که برای برداشتن پولیپ های موجود در بینی انجام می شود. این عمل زمانی انجام می شود که پولیپ های بینی بزرگ بوده و دارو بر روی آنها تأثیر نگذارد. دوره نقاهت عمل پولیپ بینی بین پنج تا ده روز است. این عمل به صورت بسته انجام می شود و در حین انجام آن جراحات آن چنانی ایجاد نمی شوند. به همین دلیل دارای دوران نقاهت کوتاه تری است.

دوره نقاهت عمل انحراف بینی

عمل انحراف بینی یک جراحی درمانی می باشد که انحراف ناحیه تیغه بینی را رفع می کند. این عمل معمولاً به روش باز انجام می شود. دوره نقاهت انحراف بینی حدود دو هفته است. در این دوره فرد باید سعی داشته باشد ضربه یا فشار به بینی او وارد نشود. معمولاً برای افرادی که این عمل را انجام می دهند از اسپلینت های داخلی استفاده می شود. این ابزار باعث می شوند دیواره بینی در جای خود ثابت باشند. رعایت نکات بعد از جراحی می تواند این دوره را کوتاه تر کرد.

ورزش بعد از عمل بینی

به افراد توصیه می شود که در همان روز های اول تحرک خود را شروع کنند. این تحرک شامل را رفتن به آرامی و با مسافت کوتاه می باشد. به این منظور فرد می تواند در خانه به آرامی قدم بزند. اما برای انجام ورزش های سخت تر باید مقداری صبر کرد. فرد بین یک تا یک ماه و نیم باید صبر کند و پس از آن به انجام ورزش های سخت بپردازد. همچنین انجام ورزش های آبی را هم باید به این زمان موکول کند. تا رسیدن این زمان باید به طور برنامه ریزی شده پیاده روی کند. در این باره باید از جراح هم راهنمایی بگیرد.


به این محتوا رای دهید..

۳
۰
( امتیاز : ۱۰۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000