بیماریهای مغز و اعصاب

بیهوشی بعد از جراحی خونریزی مغزی چقدر طول می کشد؟

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

مدت زمان بیهوشی بعد از عمل خونریزی مغزی چقدر است؟ برای عمل خونریزی مغزی اغلب از بیهوشی عمومی استفاده می شود و معمولاً بین 1 تا 3 ساعت طول می کشد تا بیمار پس از جراحی تحت بیهوشی عمومی به طور کامل به هوش آید. این نوع از بیهوشی به ویژه برای جراحی هایی با دقت بالا مانند جراحی تومور مغزی مناسب است زیرا افراد باید در مدت زمان طولانی کاملاً ثابت بماند. گاها پس از برخی جراحی ها بیمار تحت مراقبت های بیهوشی نظارت شده یا تزریق آرام بخش قرار می گیرد. زمان لازم برای بیدار شدن بسته به مدت زمان بیهوشی و داروهایی که برای آن استفاده می شود متفاوت است.

مدت زمان به‌هوش آمدن بعد از جراحی خونریزی مغزی

زمان هوشیاری پس از بیهوشی های عمومی 1 تا 3 ساعت طول می کشد. این مدت زمان فرد پس از جراحی خونریزی مغزی برای هر فرد، بسته به نوع داروهایی که برای آن استفاده می شود می تواند متفاوت باشد. داروهای بیهوشی در واقع به طور موقت سیگنال های حسی را از اعصاب شما در محل عمل به مراکز مغز مسدود می کنند. انواع مختلف بیهوشی به روش های مختلف عمل می کنند.

احتمالا بعد از به هوش آمدن، احساس خواب آلودگی و برخی عوارض جانبی به سراغ بیمار آیند. این طبیعی است و به دلیل داروهای بیهوشی و مسکن اتفاق می افتد. داروهای بیهوشی Recovery و Outlook می توانند تا 24 ساعت در سیستم بدنی افراد باقی مانده و باعث برخی علائم مانند خواب آلودگی و عدم هوشیاری کامل شوند. اگر آرام بخش یا بیهوشی موضعی یا عمومی داشته اید، تا زمانی که داروها از بدن شما خارج نشده اند، نباید فعالیت داشته باشید.

علت دیر به هوش آمدن بعد از عمل

برخی از افرادی که برای درمان خونریزی مغزی تحت عمل جراحی قرار می گیرند، بلافاصله به هوش نمی آیند. فرآیند به هوش آمدن بیمار ممکن است به دلایل مختلفی مانند تزریق آرام بخش پس از عمل، بیداری دیرهنگام از بیهوشی عمومی یا کما به تعویق بیفتد. برخی از دلایلی که باعث می شود افراد دیر تر از حالت عادی به هوش آیند.

ممکن است برخی افراد بلافاصله پس از بیهوشی عمومی به صورت استاندارد و در زمان تعیین شده به هوش نیایند. پزشکان ناتوانی در بازیابی هوشیاری 30 تا 60 دقیقه پس از بیهوشی عمومی را امری عادی می دانند که در برخی افراد با توجه به شرایط بدنی و دوز داروهای تزریق شده اتفاق می افتد.

کما حالتی از بیهوشی است که در آن فرد به اغما می رود. یک فرد مبتلا به خونریزی مغزی ممکن است قبل یا بعد از جراحی به دلایل مختلفی مانند باریک شدن رگ های خونی مغز که جریان خون را مسدود می کند، آسیب مغزی، سکته، کمبود اکسیژن به مغز، تشنج و عفونت بعد از عمل و… به حالت کما رود. کما ممکن است بیش از 2 تا 4 هفته ادامه پیدا می کند.

تاخیر در به‌هوش امدن بعد از جراحی خونریزی مغزی

شایع‌ترین علت تأخیر در به‌ هوش امدن بعد از جراحی خونریزی مغزی عموما ناشی از حمله های عصبی یا اختلالات متابولیک، اثرات باقیمانده بیهوشی به علت دورز بالای داروهای استفاده شده، تداخلات دارویی و درمان پلی‌دارویی است. دوزهای بالاتر یا داروهایی با اثر طولانی مدت می تواند باعث تاخیر در به هوش آمدن شود . از طرفی طولانی بودن مدت جراحی و قرار گرفتن در بیهوشی برای مدت طولانی می تواند منجر به تاخیر در به هوش آمدن شود. همچنین برخی افراد داروهای بیهوشی را کندتر متابولیزه می کنند و این می تواند زمان به هوش آمدن را افزایش دهد. بنابراین زمان به هوش آمدن به ویژگی های بدنی افراد نیز وابسته است.

به هوش نیامدن بعد از عمل خونریزی مغزی

بعد از عمل جراحی خونریزی مغزی ریسک دیر به هوش آمدن یا به هوش نیامدن بیمار از عواملی است که احتمال آن وجود دارد. خطر مرگ از مواردی است که ممکن است برخی افراد را تهدید کند اما درصد مرگ و میر برای جراحی خونریزی مغزی بسته به ترومای مغزی و نوع تومور بیمار و همچنین شرایط بیمار مانند سن و سلامت بدنی بیمار متفاوت است.


به این محتوا رای دهید..

۰
۰
( امتیاز : ۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000