مقالات عمل بینی

آلارپلاستی

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

آلارپلاستی یا جراحی پره های بینی، یک نوع خاص از جراحی زیبایی بینی است که در مقایسه با سایر انواع جراحی بینی، ریسک و خطرات کمتری دارد. این جراحی روشی ایده‌آل برای بهبود تقارن و تنظیم (کانتور) شکل سوراخ‌های بینی است؛ درواقع این عمل نوعی جراحی بینی است که با هدف تغییر شکل و به‌خصوص اندازه سوراخ‌های بینی انجام می‌شود. در این عمل، جراحی پره های بینی با جراحی نوک بینی ترکیب می‌شود تا نوک بینی را اصلاح کرده و به شکلی مطلوب در‌بیاورد.

با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا اطلاعات خود را درباره آلارپلاستی یا جراحی کوچک کردن پره های بینی ارتقا دهید و با دانشی جامع به سمت این جراحی گام بردارید.

دلایل انجام آلارپلاستی

اگرچه ایده‌های مختلفی درباره زیبایی بینی ایده‌آل وجود دارد اما می‌توان گفت که یک بینی با سوراخ‌های متناسب و نوک کوچک، برای غالب افراد جذاب است. بدیهی است همه‌ی بینی‌ها به صورت طبیعی این گونه نیستند و بینی‌های با سوراخ‌های خیلی پهن یا خیلی کوچک، در نگاه بینندگان، نامتناسب با صورت به نظر می‌رسند.

نارضایتی از ظاهر سوراخ‌های بینی، دلیل رایجی است که افراد را به سمت جراحی پره های بینی سوق می‌دهد. آلارپلاستی با یک برش کوچک در کنار سوراخ بینی، در شکل ظاهری آن تغییر ایجاد می‌کند. بنابراین این جراحی به علت ایجاد تقارن در شکل ظاهری بینی و کاهش برآمدگی‌های اضافی در آن انجام می‌شود.

روش های جراحی آلارپلاستی

روش‎‌های مختلفی برای انجام آلارپلاستی یا جراحی کوچک کردن پره های بینی وجود دارد که هر کدام دارای مراحل خاصی است. در روش جراحی وِج (wedge)، جراح قسمت گوشتی و خمیده پایین بینی را برش داده و گشادی بینی را کاهش می‌دهد. در این روش سوراخ بینی باریک نمی‌شود.

روش جراحی سیل (sill) شامل ایجاد برش ‌از ناحیه اتصال بینی به گونه است؛ در این روش هدف جراحی باریک شدن قاعده‌ی بینی و کاهش عرض سوراخ بینی است.

در روش ویر (weir) که اصلاحی از روش وِج است، هدف جراحی هماهنگ شدن منحنی سوراخ های بینی با برش بوده و جراح از بخیه‌ها برای ایجاد خطوط استفاده می‌کند.

بسته به تشخیص جراح و برای رسیدن به بهترین نتیجه، می‌توان از یک یا ترکیب چند روش برای انجام جراحی کوچک کردن پره های بینی برای استفاده کرد.

مراحل و نحوه انجام آلارپلاستی یا جراحی کوچک کردن پره های بینی

اگر جراحی کوچک کردن پره های بینی با سایر روش‌های جراحی ترکیب نشود، بسته به تشخیص جراح، معمولا با بی‌حسی موضعی انجام شده و بیشتر از 60 دقیقه طول نمی‌کشد. روش جراحی آلارپلاستی، شامل برشی در ناحیه‌ی پیوند گونه به سوراخ بینی است. در این عمل، جراح قسمتی از بافت نرم قاعده‌ی ‌بینی را برداشته و سپس برش را با بخیه‌های جذبی می‌بندد. نوع برش به اندازه و شکل سوراخ‌های بینی و اهداف بیمار از جراحی بستگی دارد و در هر بیمار می‌تواند متفاوت باشد. اسکارها و زخم های این عمل بعد از جراحی با باند پانسمان شده و پس از دوره‌ی نقاهت، به خوبی در چین پره‌ی بینی پنهان می‌شود؛ به گونه‌ای که مشاهده جای زخم آلارپلاستی به حداقل می‌رسد.

مزایای آلارپلاستی

جراحی پره های بینی، منجر به بروز تغییرات چشمگیر در بینی شما نمی‌شود و تنها جنبه خاصی از ظاهر بینی و صورت شما را بهبود می‌بخشد. چنان چه بینی شما تنها دارای نقص ظاهری باشد، آلارپلاستی یکی از بهترین روش‌ها برای زیباسازی آن است. پره‌های بزرگ یا نوک بینی نامتقارن به‌سادگی با روش جراحی کوچک کردن پره های بینی، تغییر می‌کنند و شکلی ایده‌آل به صورت و چهره می‌دهند. این جراحی با روشی سریع‌تر از روش‌های جراحی دیگر و بدون نیاز به بیهوشی عمیق، می‌تواند انتظار دستیابی به یک بینی صاف با سوراخ‌های بینی متقارن و بهبود اندازه بینی را پاسخ دهد. از مزایای دیگر آلارپلاستی می‌توان به این مورد اشاره کرد که بهبودی و دوره نقاهت بیمار در این روش جراحی کوتاه‌مدت، ساده و حامل حداقل خطرات است.

کاندیدای مناسب آلارپلاستی

جراحی پره های بینی برای کسانی مناسب است که احساس می‌کنند سوراخ بینی‌شان گشاد، باز و برجسته به نظر می‌رسد. در این صورت حتی اگر از ظاهر کلی بینی خود راضی باشند، می‌خواهند اندازه و شکل سوراخ‌های بینی خود را بهبود ببخشند. عدم وجود تعادل میان سوراخ‌های بینی و سایر ویژگی‌های صورت، انجام جراحی آلارپلاستی را برای حفظ زیبایی ضروری می‌کند.

افرادی که سوراخ‌های بینی نامتقارن دارند، به طوری که یکی از سوراخ‌ها به طور قابل توجهی بزرگ‌تر از دیگری است و نیز افرادی که در حین خندیدن، به دلیل گشاد شدن سوراخ‌های بینی، پره‌های بینی بازتری دارند، کاندیداهای مناسبی برای انجام جراحی کوچک کردن پره های بینی هستند.

انجام عمل کوچک کردن پره های بینی برای افرادی که از سلامت کامل برخوردارند و سیگار نمی‌کشند، بلامانع است؛ اما معمولاً متخصصان توصیه می‌کنند که آلارپلاستی را قبل 18 سالگی انجام ندهید و آن را به بعد از رشد و توسعه فعال بینی موکول کنید.

اگر قبلا از سایر روش های جراحی زیبایی بینی استفاده کرده‌اید و از نتیجه عمل خود ناراضی هستید، در صورتیکه کاملا بهبود یافته باشید، جراحی کوچک کردن پره های بینی می‌تواند به شما کمک کند تا نتایج قبلی را اصلاح کنید و به نتیجه مطلوب خود برسید. آلارپلاستی همچنین برای اصلاح برخی نواقص بینی که در اثر آسیب‌های ضربه‌ای به صورت وارد شده است نیز می‌تواند مسمرثمر باشد.

مشاوره با جراح بهترین راه برای تعیین روش جراحی زیبایی آلارپلاستی است؛ باید انتظارات واقع‌بینانه از این عمل داشته باشید و بدانید که ظاهر بینی شما، شرایط سلامت فعلی و جراحی‌های زیبایی قبلی در مناسب بودن روش جراحی و نتایج آن مؤثر خواهد بود.

عوارض جراحی پره‌های بینی یا آلارپلاستی

آلارپلاستی هم مانند همه‌ی جراحی‌های دیگر، شامل عوارض و خطراتی است که باید به آن‌ها توجه داشت. عوارض معمولیِ بلافاصله بعد از جراحی کوچک کردن پره های بینی شامل تورم، قرمزی و مقداری خونریزی از ناحیه پوست است.

از سایر عوارض جراحی پره های بینی می‌توان به مواردی همچون امکان ایجاد عفونت، ترشحات مایع یا چرک از محل جراحی، تغییر رنگ پوست در ناحیه جراحی شده، بی‌حسی موقت، جای زخم و بهبود ضعیف آن، برجستگی نامنظم پوست، عدم تقارن بینی، تغییرات تنفسی، امکان جراحی مجدد و عوارض ناشی از بیهوشی اشاره کرد. لازم به ذکر است که وجود و شدت هر کدام از عوارض یاد شده به تخصص جراح و بدن بیمار بستگی دارد. تخصص و تسلط جراح می‌تواند بسیاری از این عوارض را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

اقدامات قبل از آلارپلاستی

انتخاب جراح مناسب و مشاوره‌های لازم قبل از عمل، از مهم‌ترین اقداماتی است که برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید انجام دهید. در وهله‌ی اول جراح به شما می‌گوید که کاندیدای مناسبی برای انجام آلارپلاستی هستید یا روش جراحی بینی شما باید متفاوت باشد. برای انتخاب جراح مناسب باید تجربه و مهارت او را در نظر بگیرید و با برآورد هزینه عمل، برای انجام مشاوره با جراح اقدام کنید.

در طول مشاوره‌های اولیه قبل از عمل پره های بینی، باید اهداف و انتظارات خود را با جراح درمیان بگذارید. رسیدن به نتیجه مطلوب بعد از عمل، به روش جراحی و دوره‌ی نقاهت شما وابسته است؛ پس توصیه‌های جراح خود را جدی بگیرید.

در جراحی کوچک کردن پره های بینی، درصورتی که جراحی با روش‌های سنتی جراحی بینی ترکیب نشود؛ معمولاً نیازی به بیهوشی عمومی نیست. اما اگر به تشخیص جراح، آلارپلاستی تحت بیهوشی عمومی انجام شود، حتماً باید با یک همراه به کلینیک یا بیمارستان مراجعه کنید تا بعد از عمل دچار مشکل نشوید.

دوره نقاهت پس از آلارپلاستی یا جراحی پره بینی

دوره نقاهت آلارپلاستی در مقایسه با سایر روش‌های جراحی صورت، کمتر است. در ابتدا بینی شما قرمز، کبود و متورم شده و به‌تدریج تا حداکثر دو هفته کاهش می‌یابد. اکثر بیماران پس از این جراحی می‌توانند فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند. هرگونه بخیه قابل مشاهده، یک هفته تا 10 روز بعد از جراحی پره های بینی، برداشته می‌شود و بهبودی کامل معمولاً یک تا سه ماه به طول می‌انجامد.

در طول دوره نقاهت آلارپلاستی حتما توصیه‌های جراح را انجام دهید و یک رژیم درمانی خاص و متناسب با خود را از او دریافت کنید، نسخه‌های دارویی را به درستی مصرف کنید و  پیگیری‌های دوره‌ای بعد از عمل را تا رسیدن به بهبودی مطلوب ادامه دهید.

تفاوت آلارپلاستی و رینوپلاستی

تفاوت آلارپلاستی و رینوپلاستی

رینوپلاستی یکی از محبوب‌ترین روش‌های جراحی بینی است که با تغییر شکل بینی با اصلاح استخوان یا غضروف همراه است. در رینوپلاستی تغییرات ظاهری در اندازه، زاویه و نوک بینی اتفاق می‌افتد. علاوه براین، مشکلات تنفسی و پزشکی بیمار نیز با روش رینوپلاستی جراحی می‌شود. در حالی که آلارپلاستی تنها برای تغییرات ظاهری بینی مناسب است و درواقع یک روش جراحی کوچک کردن پره های بینی است.

در رینوپلاستی جراحی همراه با بیهوشی عمومی انجام می‌شود و هزینه‌های مرتبط با آن نیز به هزینه‌های جراحی اضافه می‌شود اما روش جراحی آلارپلاستی به مراتب ساده‌تر و ارزان‌تر است.

هزینه آلارپلاستی

هزینه آلارپلاستی یکی از مهم‌‌ترین مواردی است که باید به آن توجه کرد. از آن جایی که جراحی پره های بینی در زمره جراحی‌های زیبایی است، هزینه‌های آن تحت پوشش بیمه‌های درمانی قرار نمی‌گیرد. زمانی که این عمل ارزان باشد، رسیدن به نتیجه مطلوب در آن با ریسک‌هایی همراه است و ممکن است در طولانی‌مدت شما را متحمل هزینه‌های بیشتری بکند.

هزینه جراحی زیبایی پره های بینی توسط جراح و با توجه به میزان اصلاحیات مورد نیاز برای بینی تعیین می‌شود. اگر این عمل با یک روش جراحی دیگر ترکیب شود، هزینه عمل بالاتر است. به صورت کلی هزینه نهایی آلارپلاستی شامل مجموع هزینه آزمایشات لازم قبل از عمل، هزینه‌های جراح و متخصص بیهوشی، امکانات مورد استفاده در عمل و نسخه‌های دارویی است که هزینه ارزیابی‌های بعد از عمل نیز به آن اضافه می شود.


به این محتوا رای دهید..

۳
۲
( امتیاز : ۶۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000