سوالات متداول در زمینه لیپوماتیک و لیپوساکشن
سوالات متداول در زمینه لیپوماتیک و لیپوساکشن
مقالات لیپوساکشن

انواع روش های لیپوساکشن کدامند؟

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

تاریخچه لیپوساکشن

تاریخچه پیدایش لیپوساکشن به قرن 20 بر می گردد. یک جراح ایتالیایی در سال 1974 توانست برای اولین بار این جراحی را انجام دهد. پس از چهار سال یعنی در سال 1978 یک جراح فرانسوی این روش را آموخت و در فرانسه به انجام آن پرداخت. پس از فرانسه لیپوساکشن در آمریکا رواج پیدا کرد. تا جایی که این گستردگی به تمام نقاط جهان رسید. امروزه این عمل در تمام  کشور ها انجام می شود. لیپوساکشن به روش تامی سنت برای اولین بار در سال 1985 توسط جراحی به نام کلین ابداع و انجام شد.

عمل لیپوساکشن

جراحی لیپوساکشن و نحوه انجام آن

امروزه زیبایی به یکی از دغدغه های بشر تبدیل شده است. به همین دلیل افراد به انجام عمل زیبایی روی می آورند. علاوه بر این قبل از انجام هر عملی نگرانی ‌هایی درباره سلامت و ایمنی بعد از جراحی وجود دارد. لازم به ذکر است امروزه شاهد پیشرفت های بسیار مثبتی در انجام عمل های زیبایی هستیم. پیشرفت علم باعث افزایش ضریب امنیت بیمار و سلامت جسمی پس از عمل شده که لیپوساکشن هم از این قاعده مستثنا نیست. روش های مختلف لیپوساکشن دارای امنیت بالایی بوده و حداقل عوارض را برای فرد به همراه دارد. جراحی لیپوساکشن با استفاده از یک لوله به نام کانولا و دستگاه مکش انجام می‌ شود. در این عمل جراحی با استفاده از کانولا چربی ها تخریب و به بیرون از بدن منتقل می شود. عمل لیپوساکشن را می توان در نقاط مختلف بدن انجام داد.

تاثیر سن روی نتایج عمل لیپوساکشن

از جمله مواردی که در نتیجه عمل لیپوساکشن تاثیر زیادی دارد، سن متقاضی است. پزشکان توصیه می‌ کنند سن بیمار برای انجام این عمل بین 20 تا 60 سال باشد. هر چه فرد جوان تر باشد نتیجه بهتری حاصل می‌شود. در تمام سنین بهتر است بیمار از سلامت جسمی خوبی برخوردار باشد تا احتمال بروز عوارض ناشی از عمل لیپوساکشن به حداقل برسد.

انواع روش های لیپوساکشن

لیپوساکشن انواع مختلفی دارد که ما در این مقاله قصد داریم به بررسی هر یک از آنها بپردازیم، پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

لیپوساکشن به روش کلاسیک

برای انجام این عمل ابتدا باید بیمار بیهوش شود. پس از بیهوشی در ناحیه مورد نظر برش های ظریفی ایجاد شده و با استفاده از لوله کانولا چربی ها جدا سازی شده و با استفاده از دستگاه ساکشن از بدن خارج می شوند. در این عمل فشار لازم برای تخریب بافت های چربی توسط جراح وارد می شود. بنابراین ممکن است به اعضای دیگر بدن آسیب وارد شود. همچنین ممکن است سطح بدن در ناحیه عمل شده صاف و یکدست نباشد. جراح در روش لیپوساکشن کلاسیک با حرکت متناوب دست سعی می کند در همه جهات بافت های چربی را تخریب و خارج کند. این مسئله هم باعث خستگی جراح شده و دقت وی را کاهش می دهد و هم باعث افزایش احتمال آسیب به اعصاب مجاور و بافت های کناری می شود. در واقع بخش زیادی از عوارض و خطراتی که در گذشته بعد از عمل لیپوساکشن روی می داد به علت استفاده از همین روش بوده است.

لیپوساکشن به روش اولتراسونیک

اولتراسونیک یکی از روش های نوین لیپوساکشن است. برای انجام لیپوساکشن به روش اولتراسونیک ابتدا سطح مورد نظر بی حس می شود. در این روش با استفاده از امواج فراصوت (اولتراساند)، چربی ها تضعیف شده و دیواره سلولی آن ها از بین می رود. در نتیجه امواج اولتراسوند، چربی ها حالت مایع پیدا کرده و روند خارج کردن آن ها تسهیل می شود. امواج فراصوت با استفاده از پروب مخصوص به ناحیه مد نظر تابانده می شود. از مزیت های اصلی لیپوساکشن به روش اولتراسونیک می توان به صاف و یکدست شدن ناحیه بعد از اتمام جراحی اشاره کرد. 

لیپوساکشن اولتراسونیک

لیپولیز (لیپوساکشن با استفاده از لیزر)

برای انجام لیپولیز از اشعه های لیزر استفاده می شود. به این گونه که چربی ها با استفاده از لیزر ذوب شده و به بیرون کشیده می ‌شوند. دوره نقاهت لیپوساکشن با کمک لیزر کوتاه تر بوده و عوارض کمتری را برای بیمار به همراه دارد. افرادی که با لیپولیز به تناسب اندام می رسند، دارای پوست یکنواخت و یکدست هستند. همچنین با استفاده از این روش می‌توان چربی ‌های بیشتری نسبت به روش‌های قدیمی لیپوساکشن از بدن خارج کرد. 

لیپوساکشن با لیزر

لیپوساکشن تامسنت

یکی دیگر از انواع روش های این عمل، لیپوساکشن به روش تامسنت یا تامی سنت است. امروز جراحان متعددی در سطح دنیا برای انجام عمل لیپوساکشن از روش تامسنت استفاده می‌کنند. فرق اساسی این روش لیپوساکشن، تزریق محلولی متشکل از اپی نفرین، لیدوکایین و بی حس کننده موضعی به محل جراحی است. تزریق این داروها باعث انقباض عروق محیطی برای کاهش آسیب به آنها و همینطور آماده شدن چربی ها برای ساکشن می شود. سپس با استفاده از کانولا و دستگاه مکنده این چربی ها خارج می شود. انجام این عمل نسبت به روش های دیگر با خونریزی کمتری همراه است.

لیپوساکشن قدرتی یا پال

لیپوساکشن قدرتی (لیپوپال یا لیپوساکشن به روش پال)

لیپوساکشن قدرتی یا همان لیپوساکشن به روش پال با استفاده از کانولای لرزشی انجام می‌ شود. برای انجام این عمل لازم به اعمال فشار فیزیکی از جانب جراح نیست و این وظیفه بر دوش کانولای مرتعش دستگاه است. بنابراین جداسازی چربی ها با تمرکز و ظرافت بیشتر صورت گرفته و همچنین می توان سطح بیشتری از چربی را خارج کرد. گاها این روش با نام لیپوماتیک نیز شناخته می شود.

لیپوماتیک

در حال حاضر از لیپوماتیک به عنوان جدیدترین روش لیپوساکشن برای برداشت چربی استفاده می شود. این عمل با استفاده از ارتعاش در لوله کانولا انجام می شود. در این روش به اعصاب، عضلات و رگ ها آسیبی وارد نمی شود. عوارض لیپوساکشن در این عمل نسبت به روش‌های قدیمی بسیار کمتر است. همچنین با انجام لیپوماتیک امکان ایجاد عفونت به حداقل می‌رسد.

انتخاب بهترین روش عمل لیپوساکشن

اکنون که با انواع روش های لیپوساکشن آشنا شدیم نوبت به انتخاب روش مناسب می رسد. انتخاب روش مناسب جراحی لیپوساکشن بر عهده پزشک است. جراح بر اساس ویژگی های آناتومیکی فرد، مقدار چربی، ناحیه تحت جراحی و بودجه بیمار از روش خاصی استفاده می کند. امروزه لیپوساکشن کلاسیک به تعداد بسیار کم انجام شده و برای دست یابی به بهترین نتیجه از عمل از روش های نوین مثل لیپوماتیک استفاده می شود. شما با بررسی هر یک از آنها و مشورت گرفتن از پزشک متخصص می توانید بهترین  و مناسب ترین روش را با توجه به شرایط خودتان انتخاب کنید.


به این محتوا رای دهید..

۱۳
۰
( امتیاز : ۱۰۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000