عمل بینی گوشتی چیست؟
عمل بینی گوشتی یکی از انواع جراحی بینی است که درصد بالایی از متقاضیان را به خود اختصاص داده است. جراحی بینی گوشتی معمولا بیشتر از دیگر جراحی ها درخواست دارد. برای انجام این عمل پزشک جراح باید مهارت و تجربه لازم را داشته باشد. افرادی که دارای بینی گوشتی هستند نگرانی زیادی در زمینه برگشت پذیری آن بعد از عمل دارند. در این فرصت سعی کرده ایم تمام موارد مرتبط با عمل بینی گوشتی را بیان کنیم.
بینی گوشتی چیست؟
بینی افراد مختلف بنابر دلایل ژنتیکی و مادرزادی به چند گونه مختلف تقسیم می شود که دو گروه از شناخته شده ترین آنها، بینی های گوشتی و استخوانی هستند. در نگاه اول اگر بخواهید یک بینی گوشتی را تشخیص دهید مواردی مانند پهن و بزرگ بودن و همینطور ضخامت پوستی بیشتر آن، نظر شما را جلب می کند. در نگاه جزئی تفاوت های بینی گوشتی و استخوانی به شرح زیر می باشد.
- بینی گوشتی پوست ضخیم تر و چرب تری دارد.
- نوک بینی گوشتی معمولا نرم و منعطف بوده و بر خلاف بینی های استخوانی که شکل الماسی دارند، بیشتر حالت گرد دارد.
- پره های بینی گوشتی نرم و منعطف بوده و مقاومت غضروف های آن کمتر از بینی استخوانی است.
- بینی گوشتی اکثرا حالت مخروطی شکل دارد و با حرکت به سمت نوک بینی پهنای بیشتری پیدا می کند.
- پره های بینی گوشتی معمولا بزرگتر بوده و باعث ایجاد سوراخ بینی بزرگتر می شود.
- پوست بینی گوشتی دارای منافذ بزرگ سطحی است و به همین دلیل چربی بیشتری هم به سطح پوست ترشح می شود.
- معمولا بینی گوشتی پوست کلفت تری دارد که برای حل ورم آن پس از جراحی زیبایی بینی به چند جلسه تزریق کورتون رقیق شده نیاز می باشد.
کاندید عمل بینی گوشتی
کاندیدای عمل بینی گوشتی افرادی هستند که دارای بینی گوشتی با ساختار استخوانی و غضروفی ضعیف باشند. در صورت لزوم باید غضروف استخوان های بینی تقویت شود، به این گونه که از نقطه دیگری از بدن گرافت های غضروفی برداشت شده و در ساختار بینی قرار داده میشود. در صورتی که پوست بینی دارای مقدار زیادی چربی باشد ابتدا باید برای رفع این چربی ها به پزشک مربوطه مراجعه کرد. کاندیدای جراحی بینی گوشتی باید بداند که دوره نقاهت عمل این بینی ها نسبت به بینی استخوانی طولانی تر است. کاندید عمل بینی گوشتی باید از سطح سلامتی بالایی برخوردار باشد. افرادی که سیگار می کشند، نباید این عمل را انجام دهند.
روش جراحی زیبایی بینی گوشتی
از نگرانی های اصلی افرادی که بینی گوشتی دارند این است که به دلیل نبود ساختار استخوانی و غضروفی مناسب بعد از عمل جراحی، فرم بینی به حالت قبل بازگردد. این امر در گذشته صحت داشت ولی امروزه و با پیشرفت روش های جراحی، امکان استفاده از غضروف های بدن فرد و سایر پروتزهای مصنوعی برای جبران ساختار غضروفی بینی گوشتی فراهم شده است و در واقع نتیجه عمل بینی گوشتی با بینی استخوانی تفاوت چندانی نخواهد داشت.
یکی از مشکلات اصلی در بینی های گوشتی، پهن و بزرگ بودن نوک بینی است که معمولا اولین موردی است که طی جراحی زیبایی بینی گوشتی باید برطرف شود. به دلیل کمبود و ضعف غضروف ها در این نوع بینی، باید مناطقی مثل پره ها و قسمت تحتانی نوک بینی با غضروف تقویت شده تا امکان فرم دهی مناسب و مدنظر بیمار فراهم شود. این غضروف ها را می توان از تیغه میانی بینی، لاله گوش و در صورت نیاز از دنده فرد به دست آورد.
از دیگر اصلاحات مورد نیاز در بینی گوشتی، کوتاه کردن و فرم دادن به پره ها و سوراخ های بینی است که به دلیل نبود غضروف کافی، امری مشکل است و این غضروف ها از منابع ذکر شده برداشته می شود. برای مشاهده روش برداشت غضروف از لاله گوش می توانید به ویدیو گالری جراحان مراجعه کنید. در صورت وجود قوز بینی و برآمدگی در بینی های گوشتی، می توان این ناحیه را حذف و از غضروف های آن برای اصلاح نقاط دیگر استفاده کرد.
مسئله دیگری که در جراحی بینی گوشتی حائز اهمیت است این است که به دلیل ساختار غضروفی ضعیف، با گذشت شش ماه تا یک سال از جراحی، امکان افتادگی نوک بینی وجود دارد. لذا پزشک در حین جراحی نوک بینی گوشتی را مقداری بیشتر رو به بالا می کشد تا با گذشت زمان و افتادگی، نوک بینی به حالت عادی و نرمال برگردد. بیمارانی که بینی گوشتی دارند باید توجه ویژه ای به مراقبت های بعد از عمل و استفاده از چسب های بینی داشته باشند تا به فرم ایده آل خود برسند.
دقت داشته باشید که در بینی گوشتی برای جراحی، امکان مانور زیاد وجود نداشته و این افراد نمی توانند انتظار بینی های بسیار کوچک و فانتزی داشته باشند. چرا که ظاهر آن مصنوعی و نامتناسب با چهره می شود.
همچنین تورم ایجاد شده بعد از عمل در بینی های گوشتی کمی بیشتر است و برای دیدن نتیجه نهایی جراحی بینی گوشتی باید تا حدود یک سال و نیم صبر کرد.
عمل جراحی بینی گوشتی به روش باز
جراحی بینی گوشتی به روش باز یکی از دو روشی است که می توان با استفاده از آن بینی را جراحی کرد. این روش به دلیل مزایایی که دارد امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. در عمل بینی باز، پوست بینی به سمت بالا کشیده شده و تمام جزئیات داخلی بینی نمایان می شوند. بنابراین در حین انجام جراحی بینی گوشتی به روش باز، جراح تمام جزئیات بینی را مشاهده کرده و به طور کامل به ساختارهای داخلی بینی دسترسی دارد. پس از اینکه اصلاحات لازم روی ساختار بینی انجام شد، پوست بینی در جای خود قرار گرفته و بخیه می شود. ممکن است لازم باشد درون سوراخ های بینی تامپون قرار داده شود. همچنین تا چند روز روی بینی گچ گرفته می شود.
عمل جراحی بینی گوشتی به روش بسته
در این روش نیازی نیست برش در قسمت خارجی بینی ایجاد شود. در جراحی بینی گوشتی به روش بسته از طریق سوراخ های بینی برش مورد نیاز ایجاد شده و پوست بینی از تیغه آن جدا می شود اما کاملا بالا زده نمی شود. در مرحله بعد جراح از طریق سوراخ های بینی تغییرات لازم را روی تیغه بینی اعمال کرده و به فرم ایده آل می رساند. ممکن است برای راحتی بیشتر از اندوسکوپ برای دیدن ساختار داخلی بینی استفاده شود. انجام جراحی بینی به روش بسته نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد. در این عمل جراح دید کمتری به ساختار داخلی بینی داشته و باید از تجربه خود کمک بگیرد. دوره نقاهت این عمل کوتاه تر است. همچنین در صورتی که عمل به خوبی انجام شود نتیجه طبیعی تری حاصل می شود. انتخاب بهترین جراح بینی گوشتی برای انجام این عمل بسیار مهم است.
هزینه عمل بینی گوشتی
هزینه عمل بینی گوشتی به دلیل موارد ذکر شده و پروسه سخت و زمان بر، بیشتر از جراحی معمولی است. با توجه به شرایط بیمار، نوع بینی و مواردی مانند هزینه های مرکز جراحی و تجهیزات مورد نیاز، هزینه متفاوت خواهد بود. افرادی که بینی گوشتی دارند به دلیل حساسیت های موجود باید حتما به بهترین دکتر جراح بینی گوشتی مراجعه کرده تا به فرم و سایز مد نظر خود برسند. لذا توصیه می شود برای کاهش هزینه ها، زیبایی صورت و همینطور سلامت عمومی خود را به خطر نیندازید.
هزینه جراحی بینی گوشتی دکترهای مختلف، متفاوت است. اما مبلغ حدودی و تعرفه این جراحی از 40 تا 120 میلیون تومان است. برخی از جراح های زیبایی مبالغ بیشتر یا کمتری را برای رینوپلاستی دریافت می کنند. قطعا در این زمینه نیز هیچ گرانی نشان دهنده کیفیت خیلی بالا و هیچ ارزانی نشانه بی کیفیتی نیست. اما عموما جراحانی که در زمینه رینوپلاستی بینی های گوشتی خبره هستند هزینه های بالاتری دریافت می کنند.
انتخاب دکتر جراح بینی گوشتی
برای انتخاب جراح بینی گوشتی، به نمونه های قبل و بعد جراحی و سابقه جراحی بینی گوشتی پزشک دقت کنید. دقت داشته باشید یک جراح بینی حاذق در انتخاب فرم مناسب بینی که در هماهنگی با سایر اجزای صورت باشد، به شما کمک کرده و امکان موفقیت جراحی بینی گوشتی شما را با صداقت کامل اعلام می کند. صحبت و گفتگو با سایر مراجعان و بیماران قبلی جراح نیز در تصمیم گیری بهتر شما را یاری می کند.
بهترین جراح بینی گوشتی
بهترین جراح بینی گوشتی کسی است که بتواند تغییرات مد نظر را به طور کامل و با حداقل عوارض ایجاد کند. این نوع بینی ها دارای استخوان های ظریف و کم قدرت هستند بنابرین جراح باید در حین عمل ساختار استخوانی بینی را تقویت کند. ممکن است لازم باشد از نقطه دیگری از بدن استخوان و غضروف برداشت شده و در ساختار بینی استفاده شود. بهترین دکتر جراح بینی گوشتی باید بتواند علاوه بر ایرادات ظاهری، مشکلات عملکردی بینی را هم برطرف کند. بهترین جراح بینی کسی است که تمام نکات لازم را به بیمار توضیح داده و اگر فرد گزینه مناسبی برای عمل نیست، صادقانه به اطلاع وی برساند. این جراح باید علاوه بر بینی های گوشتی در عمل بینی های استخوانی هم تبحر و تجربه لازم را داشته باشد.
عوارض عمل بینی گوشتی
بینی های گوشتی بافت نرم تری داشته و دارای پوست ضخیم تری هستند. بنابراین یکی از عوارض اصلی عمل بینی گوشتی، بروز تورم زیاد به برای طولانی مدت است. همچنین تیغه استخوانی این بینی ها ظریف بوده و این موضوع باعث می شود که امکان برگشت پذیری حالت بینی پس از مدتی وجود داشته باشد. البته اگر در حین جراحی، استخوان و غضروف بینی تقویت شده و پوست بینی روی یک پایه قوی تر سوار شود، امکان تغییر حالت و افتادگی بینی کمتر می شود. یکی دیگر از عوارض عمل بینی گوشتی این است که نتیجه نهایی عمل پس از مدت طولانی تری نمایان می شود. یکی از راه های کاهش تورم برای این نوع بینی ها، تزریق آمپول ضد التهابی است. امکان بروز عفونت پس از عمل برای این نوع بینی ها بیشتر است. در برخی موارد به دلیل بالا بودن درصد سطح نرمال بینی ممکن است نتیجه ای که باید حاصل نشود. افرادی که بینی گوشتی دارند باید به دنبال یک جراح متبحر در زمینه عمل این نوع بینی ها باشند. در چنین شرایطی عوارض جراحی بینی گوشتی به حداقل می رسد.
اقدامات قبل از عمل بینی گوشتی
در بینی های گوشتی به دلیل ساختار غضروفی ضعیف، امکان مانور زیاد و ساختن بینی های فانتزی چندان میسر نیست و معمولا نتایج مناسبی به دنبال نخواهد داشت. کما اینکه افرادی که بینی گوشتی دارند معمولا ساختار چهره ی هماهنگ با آن دارند و بینی طبیعی خیلی بیشتر با این چهره ها هماهنگ است.
از موارد دیگری که قبل از عمل بینی گوشتی باید به آن توجه داشت این است که هر چهره با فرم خاصی از بینی زیبا می شود و بینی فرد دیگر شاید با ویژگی های آناتومیکی چهره ی شما هماهنگی لازم را نداشته باشد. لذا بهتر است انتظارات واقع بینانه از نتایج جراحی داشته باشید و مشاوره جراح خود را در این زمینه مد نظر قرار دهید.
مراقبت های بعد از عمل بینی گوشتی
اجرای دقیق مراقبت های بعد از عمل بینی گوشتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در ادامه با این نکات آشنا می شوید.
- به طور معمول مدت زمان عمل با توجه به شرایط فرد و شرایط جراحی از جمله روش جراحی (عمل بینی باز و یا جراحی بینی بسته) می تواند بین 2 تا 4 ساعت طول بکشد.
- پس از جراحی بینی گوشتی، بیمار به ریکاوری منتقل شده و علائم وی مانیتور می شود. در صورت نرمال بودن علائم عمومی، پس از شش ساعت می توان بیمار را مرخص کرده و به منزل منتقل کرد. حتما وجود همراه در این مرحله ضرورت دارد.
- به مدت 2 تا 4 روز بعد از جراحی بینی گوشتی، استفاده از کمپرس سرد به کاهش تورم و کبودی زیر چشم کمک می کند.
- علائم جراحی بینی مانند احساس ترشح از بینی، سوختگی گلو ناشی از بیهوشی، سر درد و بی قراری و همینطور بی حسی اجزای صورت کاملا طبیعی بوده و با گذشت حدود 5 روز بر طرف می شود.
- به مدت یک هفته پس از جراحی بینی گوشتی به دلیل محدودیت در حرکت فک و باز کردن دهان، باید از غذاهای مایع و مقوی مانند سوپ ماهیچه استفاده شود. ضروری است از مصرف مواد محرک مانند ادویه های تند و نوشیدنی های داغ جلوگیری کرده تا خون ریزی ایجاد نشود.
- برای خوابیدن بعد از عمل بینی باید صورت رو به بالا بوده و زاویه سر بالاتر از بدن قرار گیرد. بدیهی است باید از ایجاد هرگونه فشار روی بینی مانند خوابیدن روی آن و دستکاری کردن جلوگیری شود.
- در طول دوره نقاهت عمل بینی گوشتی و زمانی که تامپون بینی داخل آن وجود دارد، احساس خروج ترشح از بینی وجود دارد که ناشی از حساسیت بیمار است. لذا به هیچ عنوان نباید فین با فشار و تخلیه بینی را انجام داد.
- در فعالیت های روزانه مخصوصا هنگام لباس پوشیدن، مراقب ایجاد فشار و وارد شدن ضربه به بینی باشید. توصیه می شود حتی الامکان از لباس های دکمه دار استفاده شود.
- به جز داروهای تجویز شده توسط پزشک از مصرف داروهای دیگر و خودسرانه جدا پرهیز کنید تا خونریزی ناخواسته برای شما ایجاد نشود.
نحوه ماساژ بینی گوشتی بعد از عمل
تنها در مواردی لازم است ماساژ بینی گوشتی پس از عمل انجام شود که جراح احساس کند لازم است در برخی نقاط فشار خاصی به بینی وارد شود. ماساژ باعث فرم دهی به بینی میشود. این عمل بسیار حساس بوده و حتماً باید توسط جراح آموزش داده شود. تنها در صورتی که جراح صلاح بداند ماساژ دادن بینی گوشتی بعد از عمل باید انجام شود. اگر مدت زمان طولانی از عمل گذشته باشد بیمار می تواند بینی خود را ماساژ دهد. اما کسانی که تازه عمل کرده اند به هیچ وجه نباید این کار را انجام دهند.
رژیم غذایی بعد از عمل بینی گوشتی
پس از اینکه فرد جراحی بینی گوشتی را انجام داد، باید تا مدتی از یک رژیم غذایی مناسب پیروی کند. تا یک هفته پس از انجام رینوپلاستی فرد نباید از غذاهای سفت که جویدن آن مشکل است استفاده کند و توصیه میشود به هیچ وجه از نی برای نوشیدن مایعات استفاده نشود. افرادی که اضافه وزن دارند می توانند در این مدت وزن خود را مقداری کاهش دهند. مصرف سوپ و سیب زمینی آب پز توصیه میشود. باید غذاهایی مصرف کرد که هضم آنها راحت باشد و از مصرف غذا های تند نیز خودداری شود. توصیه می شود مصرف نمک و چربی را تا یک هفته به حداقل برسانید. دو ساعت پس از عمل می توان آب نوشید و پس از آن می توان مقداری آب میوه غیر اسیدی استفاده کرد. مصرف فیبر به دفع راحت تر کمک می کند بنابراین توصیه می شود آب میوه هایی همچون آناناس، انبه و هلو مصرف شود. بدن برای اینکه زودتر به حالت عادی خود بازگردد و دوره نقاهت عمل بینی گوشتی را پشت سر گذارد، نیاز به کالری بیشتری دارد. از طرفی تا چند روز اشتهای کافی وجود ندارد، لذا باید هر طور شده به اندازه کافی مواد غذایی مصرف شده تا کالری لازم را دریافت شود. بهتر است از غذاهای فرآوری شده استفاده نشود. مصرف آناناس در کاهش تورم به بیمار کمک می کند. باید غذا را در اندازه های کوچک مصرف کرد تا جویدن آن راحت باشد.
ورم بینی گوشتی بعد از عمل
پس از انجام رینوپلاستی، تورم بینی طبیعی است و جای نگرانی ندارد. اما ورم بینی گوشتی بیشتر از بینی های استخوانی است. پس از انجام جراحی بینی، تورم در جهت های مختلف ایجاد میشود. این ورم در تمام نقاط بینی یکسان نیست. بنابراین ممکن است به شکل عدم تقارن بینی خود را نشان دهد. اما این عدم تقارن نیست، بلکه فقط تورم نامساوی در دو طرف بینی است و پس از جذب ورم این مشکل برطرف می شود. میزان تورم هر بینی به نوع ساختار و میزان گوشتی بودن آن بستگی دارد. یکی از روشهایی که می توان با استفاده از آن تورم بینی گوشتی را کاهش داد، تزریق آمپول های ضد التهابی حاوی کورتون است. البته باید ذکر کنیم که درصد بالایی از تورم بینی در هفته های اول جذب می شود. مصرف آناناس میتواند تا حدودی باعث کاهش تورم شود. همچنین برای جلوگیری از تورم بیشتر نباید سیگار مصرف کرد.
راه های کاهش ورم بینی گوشتی
بینی گوشتی دارای پوست ضخیم و استخوان و غضروف ظریف است. بنابراین مدت زمان بیشتری لازم است تا ورم این بینی ها کاملا برطرف شود. بعد از جراحی بینی گوشتی اقداماتی باید توسط فرد و پزشک انجام شود تا روند کاهش ورم بینی سریع تر شود. حدود 70 درصد ورم بینی گوشتی در چند هفته اول رفع می شود. برای رفع مابقی تورم بینی های گوشتی 12 الی 24 ماه زمان لازم است. بیمار برای کاهش ورم باید بعد از جراحی بینی سر خود را بالا نگه دارد و از مصرف دخانیات، الکل، نمک و چربی بپرهیزد. استفاده از دخانیات باعث کاهش خون رسانی به بافت های بینی شده و باعث افزایش زمان بهبود ورم می شود.
- بینی گوشتی تنها شامل پوست ضخیم نمی شود. در قسمت زیرین پوست، یک لایه فیبروز عضلانی وجود دارد که چند برابر ضخیم تر از پوست است. جدا کردن کامل این پوشش از غضروف بینی با استفاده از ظریف کاری توسط جراح باعث کاهش ورم می شود.
- جراح می تواند با تکنیک های تخصصی، فشار خون و خونریزی را در حین جراحی کاهش دهد و این امر به کاهش ورم بینی کمک می کند.
- در هفته های اول بعد از جراحی می توان از داروهای استروئیدی و غیر استروئیدی برای کاهش تورم بینی استفاده کرد.
- تا 72 ساعت بعد از عمل بینی بهتر است از کمپرس آب سرد در اطراف بینی و صورت استفاده کرد. نباید کمپرس آب سرد مستقیما روی بینی قرار گیرد.
- از خواب بیش از حد بعد از عمل جراحی بینی گوشتی خودداری شود. در حالت عادی نیز خواب طولانی باعث تورم صورت می شود. بیمار نباید بیشتر از 8 ساعت در شبانه روز بخوابد.
- تزریق تریامسینولون به بینی گوشتی (نوعی کورتون) در ماه سوم بعد از عمل جراحی باعث کاهش تورم می شود و از تبدیل آن به بافت فیبروز و گوشت اضافه جلوگیری می کند.
دوره نقاهت عمل بینی گوشتی
دوره نقاهت عمل بینی گوشتی بیشتر از افراد با بینی های استخوانی است. همچنین ممکن است مدت زمان عمل بینی گوشتی بیشتر باشد. برای از بین رفتن ورم بینی ناشی از رینوپلاستی به زمان بیشتری نیاز است. بنابراین نتیجه عمل با گذشت زمان بیشتری قابل مشاهده است. به صورت میانگین افراد با بینی های استخوانی می توانند ظاهر نهایی نیمرخ خود را پس از شش ماه و همچنین ظاهر خود از زاویه روبرو را پس از یک سال و نیم مشاهده کنند. اما این مدت زمان برای بینی گوشتی بیشتر می شود.
دوره نقاهت عمل بینی گوشتی حدود یک هفته است. هرقدر پوست بینی ضخیم تر باشد، دوره نقاهت عمل بینی گوشتی هم افزایش می یابد. به طور کلی بینی های گوشتی نسبت به بینی های استخوانی دوره نقاهت طولانی تری دارند. در این دوره فرد احساساتی همچون تورم، کبودی، درد و گرفتگی بینی را تجربه می کند. مقدار این حالات در افراد متفاوت است. دوره نقاهت جراحی بینی گوشتی ربطی به نمایان شدن ظاهر نهایی بینی ندارد چرا که چند ماه طول می کشد تا تورم بینی به طور کامل جذب شود. کبودی ایجاد شده در اطراف بینی و اطراف چشم ها پس از 2 الی 3 روز از بین می رود. پس از انجام این عمل یک هفته استراحت لازم است. البته منظور این نیست که بیمار کاملاً بی تحرک باشد و در روز دوم پس از عمل رینوپلاستی می تواند به طور آهسته پیاده روی را آغاز کند.
ماندگاری جراحی بینی گوشتی
بسیاری از افراد که دارای بینی گوشتی هستند، گمان می کنند که جراحی بینی گوشتی ماندگاری کوتاه مدتی دارد. باید بگوییم در مواردی که عمل در شرایط ایده آل، به طور اصولی و با رعایت کلیه نکات انجام شود، ماندگاری جراحی بینی گوشتی طولانی مدت و راضی کننده خواهد بود. همانطور که در بخشهای قبل بیان کردیم بینی های گوشتی دارای ساختار استخوانی و غضروفی ضعیفی هستند، بنابراین بهترین راه برای ماندگاری ظاهر جدید این بینی ها این است که استخوان و غضروف بینی در حین عمل تقویت شود. در این صورت پس از مدتی بینی دچار تغییر شکل و افتادگی نشده و ماندگاری جراحی بینی گوشتی دائمی است. تنها در مواردی که جراحی توسط یک پزشک بی تجربه و با مهارت ناکافی انجام شود، ممکن است لازم باشد عمل ترمیمی بینی گوشتی انجام شود. در جراحی بینی گوشتی معمولا جراح نوک بینی را مقداری بیشتر به سمت بالا می کشد تا با گذشت زمان و افتادگی مختصر، بینی به حالت نرمال و ایده آل برسد.
عمل بینی گوشتی طبیعی
منظور از عمل بینی گوشتی طبیعی این است که پس از جراحی، بینی حالت طبیعی داشته باشد. جراحی بینی گوشتی طبیعی به گونه ای انجام می شود که بینی دارای قوس ملایم بوده و زاویه بین تیغه آن با لب ها کم تر است. همچنین این نوع بینی ها حالت سربالا نداشته و نوک آن قوس کمتری دارد. بینی های طبیعی را میتوان به روش باز و بسته عمل کرد. روش جراحی بر اساس مهارت جراح و نوع بینی فرد انتخاب می شود. پس از جراحی بینی گوشتی طبیعی، فرد دوره نقاهت طولانی تری را تجربه خواهد کرد.
عمل بینی گوشتی فانتزی
عمل بینی گوشتی فانتزی باعث می شود بینی بیش از حد کوچک شود. همچنین این نوع بینی ها دارای قوس زیادی بوده و سر بالا هستند. نام دیگر این روش عمل بینی گوشتی عروسکی است. باید مراقب بود جراحی بینی گوشتی فانتزی بیش از حد باعث کوچک شدن بینی نشود. در صورتی که بینی بیش از حد کوچک شود، ممکن است اختلالات تنفسی ایجاد شده و نفس کشیدن را با مشکل مواجه کند. بیشتر، بانوان برای انجام جراحی بینی عروسکی مراجعه می کنند. انجام این جراحی نباید باعث شود بینی حالت غیرطبیعی به خود بگیرد. به طور کلی بینی باید با دیگر اجزای صورت تناسب لازم را داشته باشد. این موضوع باید در انجام این روش هم رعایت شود.
تیپ پلاستی بینی گوشتی
تیپ پلاستی بینی گوشتی نوعی عمل زیبایی بوده که برای رفع مشکلات نوک بینی های گوشتی به کار می رود. به طور کلی از تیپ پلاستی برای رفع مشکلات انواع بینی ها استفاده می شود، اما تیپ پلاستی برای بینی های گوشتی بیشتر انجام می شود. اکثر بینی های گوشتی به این دلیل که روی ساختار استخوانی مستحکمی قرار ندارند در قسمت نوک دچار افتادگی می شوند. همچنین در برخی از موارد این بینی ها دارای نوک پهنی نیز هستند. تیپ پلاستی فقط بر روی نوک بینی تاثیر گذاشته و روی دیگر بخش های بینی تاثیری ندارد. بنابراین کاندیدای مناسب برای تیپ پلاستی بینی گوشتی، افرادی هستند که نوک بینی افتاده یا بزرگی داشته و فقط در این ناحیه نیاز به اعمال تغییرات می باشد.
کوچک کردن بینی گوشتی بدون عمل جراحی
روش های زیادی برای کوچک کردن بینی گوشتی بدون عمل جراحی وجود دارد. بسیاری از افراد ممکن است به دلایل مختلف میل به انجام عمل جراحی نداشته باشند. همچنین ممکن است ایرادات بینی بسیار ناچیز بوده و لازم نباشد برای رفع آنها زیر تیغ جراحی رفت. این روش ها شامل لیفت بینی با نخ، پلاسماجت بینی، تزریق آنزیم به بینی، تزریق فیلر و تزریق چربی هستند. توجه داشته باشید که روش هایی همچون تزریق چربی و تزریق فیلر باعث کوچک شدن بینی نمی شود. در عمل لیفت بینی با نخ از نخ های مخصوص سازگار با بدن برای بالا کشیدن بینی استفاده می شود. پلاسما جت بینی هم یکی از روش های جدید و موثر برای کوچک کردن بینی است. تزریق آنزیم به اینگونه است که آنزیم های تجزیه کننده لازم به نقاط مورد نیاز بینی تزریق می شوند. حدود 2 ماه طول می کشد تا این آنزیم ها بر روی بینی تاثیر خود را بگذارند.
لیفت بینی گوشتی با نخ
بسیاری از این افراد قصد انجام جراحی نداشته و یا تنها مشکل آنها افتادگی بینی است. این افراد گزینه مناسبی برای انجام لیفت بینی گوشتی هستند. روش های زیادی برای لیفت بینی گوشتی وجود دارد. اصلی ترین و بهترین روش برای بالا کشیدن بینی، لیفت بینی با نخ است. در این روش با استفاده از نخ های مخصوص بینی به سمت بالا کشیده می شود. همچنین در مواردی با استفاده از نخ می توان پره های بینی را جمع تر کرد. در برخی سایت ها مطالبی همچون لیفت بینی گوشتی با لیزر قرار داده می شود که چنین عملی وجود خارجی ندارد. بنابراین مراقب باشید که فریب چنین افرادی را نخورید.
علاوه بر روش جراحی روش های زیادی برای ایجاد تغییر حالت در بینی وجود دارد. یکی از این روش ها لیفت بینی گوشتی با نخ است. بسیاری از افراد ممکن است به هر علتی تمایل به انجام جراحی بینی نداشته باشند. همچنین افرادی هستند که در بینی خود مشکلات زیادی ندارند و منطقی نیست که برای رفع این مشکلات جزئی تن به عمل جراحی دهند. تمام این افراد کاندید مناسبی برای انجام لیفت بینی با نخ هستند. در این روش از نخ های PDO استفاده می شود. این نخ ها نوک بینی را به بالا کشیده و همچنین پره های بینی را تا حد ممکن جمع میکند. این نخ ها با بدن سازگاری داشته و تا به حال مشاهده نشده است که مشکلی برای کسی ایجاد کند. این عمل بدون نیاز به بیهوشی قابل انجام بوده و در مدت کوتاهی انجام می شود. دوره نقاهت لیفت بینی کوتاه بوده و به طور میانگین ماندگاری لیفت بینی با استفاده از نخ بین 1 تا 2 سال می باشد.
پلاسماجت بینی گوشتی
یکی دیگر از روش های غیر جراحی برای زیبایی بینی، پلاسما جت بینی گوشتی است. در این روش با استفاده از دستگاه مخصوص، پوست بینی به مقدار خفیف سوزانده میشود و در نتیجه آن بعد از گذشت مدتی جمع می شود. این روش بیشتر برای بینی های گوشتی کاربرد دارد. در این عمل پوست سطح بینی در فواصل منظم و خطی و در نقاط بسیار ریز سوزانده میشود. پس از مدتی هم زخم های ایجاد شده بهبود یافته و هم پوست بینی برای پر کردن جای خالی ایجاد شده جمع میشود. علاوه بر جمع شدن بینی با این روش می توان چربی های بینی را هم از بین برد. ماندگاری پلاسما جت بینی گوشتی به طور معمول دائمی است. البته در مواردی ممکن است لازم باشد یک جلسه ترمیمی پس از چند سال انجام شود.
مزوتراپی بینی گوشتی
مزوتراپی بینی گوشتی یک عمل غیر تهاجمی به حساب می آید. در این عمل لازم نیست بیمار بیهوش شود. اکثر مراجعه کنندگان مزوتراپی بینی دارای بینی های گوشتی هستند. روش انجام مزوتراپی بینی گوشتی به این گونه است که جراح با استفاده از سوزن های مخصوص، مایعی متشکل از ویتامین، آنزیم و هورمون را به پوست سطح بینی تزریق میکند. با تزریق مزوتراپی هم پوست بینی جوان تر شده و هم چربی آن کاهش می یابد. کاربرد اصلی مزوتراپی بینی این است که می تواند باعث ایجاد تناسب در بینی شود. بنابراین افرادی که قصد کوچک کردن بینی خود را دارند، گزینه مناسبی برای انجام این عمل نیستند. ماندگاری مزوتراپی بینی گوشتی بین 6 ماه تا یک سال است.
لیزر بینی گوشتی
لیزر بینی گوشتی یا عمل بینی گوشتی با لیزر مبحث داغی است که توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. این روز ها از این واژه زیاد استفاده می شود و افراد زیادی به دنبال این هستند که بدانند چنین عملی اصلا وجود دارد یا خیر. در سال های اخیر استفاده از لیزر به جراحی های مختلف کمک بسیاری کرده است. اما آیا با استفاده از لیزر می توان بینی را کوچک کرد؟ برای پاسخ به این سوالات باید بگوییم که امروزه نمی توان با استفاده از لیزر بینی را کوچک کرد. بهتر است که بدانید این واژه ها صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و برای جلب توجه متقاضیان عمل بینی به کار برده می شوند. همچنین این افراد از واژه هایی همچون لیزر بینی گوشتی بدون بیهوشی و خونریزی استفاده می کنند. لیزر بینی گوشتی فقط باعث تغییر رنگ بینی و سوختن سطح بینی به منظور از بین بردن چربی های بینی می شود. البته با کاهش چربی ها تا حدی کاهش حجم در بینی ایجاد شده که البته این مقدار بسیار ناچیز است.